Yaşam

MUMPLAST HOME GROSS BEYKENT GAZİLER MAHALLESİNDE HİZMETE GİRDİ .

MUMPLAST HOME GROSS bol çeşit ve uygun fiyatlarla Gaziler mahallesinde vatandaşlara hizmet vermeye başladı. mutfak ve çeyiz eşyaları, züccaciye, ev aksesuarları ile halı vb eşyalar bulunuyor. Açılışa sayılı günler kala Katılımın yoğun olduğu MUMPLAST HOME GROSS ev için herşey de vatandaşlar, alışverişin keyfini çıkardılar.

MUMPLAST HOME GROSS BEYKENT GAZİLER MAHALLESİNDE HİZMETE GİRDİ .
03-05-2024 11:05
03-05-2024 11:07
GAZİANTEP

MUMPLAST HOME GROSS BEYKENT GAZİLER MAHALLESİNDE HİZMETE GİRDİ .

Açılışa özel "En trend markalarda" büyük indirimler sizleri bekliyor.

MUMPLAST HOME GROSS bol çeşit ve uygun fiyatlarla Gaziler mahallesinde  vatandaşlara hizmet vermeye başladı. mutfak ve çeyiz eşyaları, züccaciye, ev aksesuarları ile halı vb eşyalar bulunuyor. Açılışa sayılı günler kala Katılımın yoğun olduğu MUMPLAST HOME GROSS ev için herşey de vatandaşlar, alışverişin keyfini çıkardılar.

züccaciye, elektrikli küçük ev aletleri, ile sektörün lideri olma yolunda ilk adımı atarak   kadın girişimcilere destek vermek amacı ile açtıkları MUMPLAST HOME GROSS eviniz için her şey mağzasını 3 girişimci kadın el ele vererek ülke ekonomisine katkı sağlamak amacı ile mağzamızı gazianteplilerin hizmetine sunuyoruz dediler.

Hedeflerinin hizmet ve kaliteyi artırmak olduğunu belirten MUMPLAST HOME GROSS İşletmeyetkilileri konuyla ilgili olarak; “gaziler mahallesinde  profesyonel mağazacılığa ihtiyaç olduğunu tespit ettik ve buralardan gelen yoğun tüketici talepleri doğrultusunda ilçemizde bir mağaza açtık. Açılışta daha önceden de ön gördüğümüz gibi yoğun bir taleple karşılaştık. Hizmet kalitemizi de artırarak tüketiciye hep bir adım önde olmayı, kaliteyi en uygun şekilde tüketiciyle buluşturmayı amaç edindik. Kaliteli ve uygun fiyatlarla şehitkamil beykent  halkına hizmet verecek olan şubemiz hayırlı olsun” dedi. Açılışa özel kampanyalar düzenleyeceklerini belirten MUMPLAST HOME GROSS yetkilileri gazianteplileri açılışa davet etti.

 

 

Avantajlarından yararlanmak isteyen vatandaşlar  MUMPLAST HOME GROSS ‘a akın etti. MUMPLAST HOME GROSS BEYKENT GAZİLER MAHALLESİ 154080 nolu cadde no 32 de HİZMETE GİRDİ

HAKAN ESEN : 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER