Gündem

GAGA'da Et Pişirme Teknikleri Atölyesi

GAGA'da Et Pişirme Teknikleri Atölyesi

GAGA'da Et Pişirme Teknikleri Atölyesi
07-05-2024 14:01
07-05-2024 14:03
GAZİANTEP

Mutfakta ustalık sınırlarınızı zorlamaya hazır mısınız?

 10 Mayıs Cuma günü (13.00-16.30) GAGA'da gerçekleştirilecek "Et Pişirme Teknikleri Atölyesi"nde, şeflerimizle birlikte etin büyülü dünyasını keşfederek her ısırıkta mükemmeli yakalamanın sırlarını öğreneceksiniz!

 Neler yapacağız?

 ????Berry Soslu Bonfile: Şefin özel dokunuşuyla enfes bir lezzet şöleni! Berry Soslu Bonfile, meyve aromalarının zarif dansıyla etin muazzam uyumunu sunuyor.

 ????Fondant Patates: Fransız mutfağının gizli hazinesiyle tanışın! Fondant Patates, dışı kıtır, içi püre gibi yumuşacık, her ısırıkta bir lezzet şöleni sunuyor.

 Siz de bu lezzetli eğitime katılmak isterseniz geç kalmadan yerinizi ayırtın!

 Atölyemiz 18 yaş ve üzeri için uygun olup kontenjanımız 8 kişi ile sınırlıdır. Atölyemizde tezgahlarımız kişiye özeldir.

haber merkezi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER